NAGYSIKERŰ SZAKMAI TUDOMÁNYOS KULTURÁLIS DIÁKNAP AZ EGRI IQ-PONT KÖZÉPISKOLÁBAN

Március 6-án, pénteken rendezte meg az IQ pont középiskola az immáron hagyományossá vált SZTKD-t.
Szuper előadók fogadták el meghívásunkat,és nagyon magas színvonalú előadásokkal örvendeztették meg tanulóinkat. Az EKE történelemtanárai nyitották a sort, az utolsó pedig a csattanó, a mindig csodákat alkotó Murányi tanár úr volt, kémiai kísérleteivel, szintén az egri egyetemről. Tanulóink mindeközben a mofettáról hallhattak sok információt, illetve találkozhattak kiemelkedő karriert elérő filmes szakemberrel. Az egri kórház vezető dietetikusa nagyon hasznos tanácsokat adott a tizenéveseknek, egy testépítő pedig saját példájával bizonyította, hogyan lehet sportszerűen szálkásítani.

Az SZTKD programjaink állandó vendégei a rendőrök. Most is nagyon népszerűek voltak a fegyverbemutatóik, felszereléseik – és persze a kutyás rendőr nyomozása mindenkit meghódított. Ismét volt alkalom állatsimogatásra, és idén is sokan találkozhattak a kihagyhatatlan nyuszival.
A rendezvény sikerét az bizonyítja legjobban, hogy a tanulók végig kitartottak, élvezve a délelőtti kavalkádot, a számos programlehetőséget.