Csapatunk megvédte országos elsőségét

Az IQ-Pont Középiskola óriási sikere

December 8-án ismét a Debreceni Egyetem volt a házigazdája az Ihrig Károlyról elnevezett tanulmányi verseny (IKTV) országos döntőjének. Diákjaink tavaly megnyerték ezt a versenyt és elhatározták, idén is szerencsét próbálnak.

Ebben a tanévben a jövő századba kellett átlépniük „Vissza a jövőbe” – a XXII. század ideális munkahelye” címmel. A fő témakör a humánerőforrás-menedzsment volt.

A munka doktorai nevű csapatunk már a beadandó pályamunkával is az első helyen állt. A döntőben a versenyzők kiválóan ráéreztek az esemény hangulatára és nagyon bátor játékkal, hatalmas küzdelemben ismét megszerezték az első helyet. Díjuk ismét egy 10 napos nyugat-európai utazás.

A csapat tagjai: Bagi Bendegúz, Fodor Dávid, Tuza Balázs

Felkészítő tanár az idei tanévben is Balogh Balázs volt.

Kiemelkedő eredményükhöz szívből gratulálunk! 🙂

Sajtóvisszhang:

Az IKTV honlapjának fotói >>

Az Info Eger.hu cikke >>

A Debreceni Egyetem híre >>

Útra fel, IQ-s “Úttörő” !

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi kara által kiírt VII. Ihrig Károly tanulmányi versenyben (IKTV) idén az informatika került a középpontba. A verseny témája “App-ra fel!” volt, amely országos döntőt 2016. december 9-én rendezték Debrecenben. A hat döntőbe jutott csapat közül az országos versenyt iskolánk 10 G. osztályának 3 fős csapata nyerte meg.
Az első helyen végzett csapat jutalma, hogy meghívást kaptak a Debreceni Egyetem gazdaságtudományi kar végzős hallgatóinak 10 napos nyugat-európai tanulmányútjára.
A versenyen egy telefonos applikáció tervét kellett elkészíteniük a csapatoknak, a győztesek applikációja az Úttörő nevet kapta, ugyanis egy globális túrázó app.

A csapat tagjai: Bagi Bendegúz, Budai Zoltán, Tuza Balázs
Felkészítő tanáruk:Balogh Balázs

Gratulálunk, és útra fel az “Úttörővel” !