Szombati tanítási nap

Értesítünk minden tanulót és szüleiket, hogy korábban 2014. április 26-án szombaton tanítási napot terveztünk, pénteki órarend szerint.

Az igazgatóság mai (2014.04.25.) értekezletén olyan döntést hozott, hogy alkotónapot rendelünk el valamennyi tanuló számára, melynek lényege, hogy a tanulók a szombati napon otthon, beadandó dolgozatot készítenek. Ehhez az alábbi témákból választhatnak egyet, melyet 2 oldal terjedelemben szükséges kidolgozni:

  • Milyen programok megvalósítását szeretnéd az iskolában a következő évben?
  • A hely, ahol élük (angol nyelven)
  • Hogyan reklámoznád iskoládat?

Az esszéket bármilyen formátumban elkészíthetik (kézírással, szövegszerkesztővel), ám aki elektronikusan adja be munkáját, előnyben részesül. Az elektronikus beadás technikai részleteit a honlapunkon közöljük (az is megfelelő, ha hétfőn az iskolában adja be az anyagát elektronikusan).

A beadás határideje: 2014.04.28. hétfő

Az elkészítés elmaradása a pénteki órarend szerinti igazolatlan órák beírását vonja maga után.

Az elektronikus beadás lehetséges módjai:

  • iskolánk E-learning rendszerében (Moodle), ha a tanuló tudja használni azt. Ekkor az alábbi linkre kattintva eljut a Moodle bejelentkező oldalára, ahol be kell jelentkeznie, utána – első alkalommal – be kell iratkoznia az „Általános” nevű kurzusba (az „Iratkoztasson be” gomb megnyomásával). Ez után az ott leírtak szerint beadhatja anyagát. Tovább a beadáshoz >>
  • külön weboldalon (kidolgozás alatt áll)
  • e-mailben – csatolva (max 10 MB) vagy közvetlenül a levél szövegébe írva – az alkotonap@iqpont.hu címre küldve.
    Kérjük, csak akkor válassza ezt a lehetőséget, ha a fentebb megnevezett megoldásokat nem tudja alkalmazni!

A Moodle rendszer használata előnyt jelent!