IQ-PONT TANULÓ ÉS TANÁR SIKER

Országos döntő belügyi rendészeti ismeretek tantárgyból

2021. március 02-án került sor az OKTV Belügyi rendészeti ismeretek tantárgy országos döntőjére Budapesten az Eötvös József kollégiumban, szigorú járványügyi szabályok betartása mellett.

Az országban több mint 100 középiskolában tanulnak a diákok belügyi rendészeti ismereteket, közülük 5 középiskola tanulói kerültek a döntőbe.

Büszkék vagyunk arra, hogy iskolánkból három tanulónak is sikerült az országos döntőbe, a legjobb 20 tanuló közé jutnia.

A döntőben szóbeli feleletben kellett megmutatni tanulóinknak a felkészültségüket, akik itt is a tudásuk legjavát nyújtották.

A legjobban Tóth Linda Magdolna szerepelt, aki összesítésben a 9. helyezést érte el, és ez 100 plusz pontot jelent neki a továbbtanulásnál.

Hamar Viktória a 13. helyen, míg Molnár Dominika a 15. helyen végzett, nekik ez plusz 50 pontot jelent a továbbtanulásnál.

Felkészítő tanáruk Dr. Dósa Flórián volt.

A verseny izgalmai után megkérdeztük a résztvevőket, milyen érzéseik vannak a rendezvénnyel kapcsolatosan.

Tóth Linda Magdolna: A verseny napjaiban eléggé izgultam. Igazából nagyon túl akartam már rajta lenni. Kicsit meglepődtem a témán amiről beszélni kellett ,de mégis sikerült a maximumot nyújtanom.

Nagyon élveztem az egész napot, igazi élmény volt minden pillanata. Büszke vagyok arra, hogy az iskolámat képviselhettem.

Hamar Viktória: Számomra nagyon tanulságos és nagyon nehéz volt a verseny, de igyekeztem a legjobb tudásom szerint teljesíteni. Összességében jól éreztem magam.

Molnár Dominika: Megfelelő körülményeket biztosítottak a járványhelyzet mellett is. Biztosítottak a verseny helyszínén ételt és italt is a versenyzők számára, segítőkészek voltak. A verseny alatt hagytak kibontakozni, hogy tudásom megfelelően kifejthessem. Örülök, hogy egy ilyen magas színvonalú verseny részese lehettem, jó emlékekkel tértem haza.

Iskolánk mindhárom tanulóra és tanárukra nagyon büszke, teljesítményük példamutató és példaértékű.